Grijsgroen ijzeren paard

Artikel 1 van 1
€ 149,95 (inclusief BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Door de zoektocht naar de paarden ben ik het avontuur van de webshop begonnen. Uiteraard zijn ze het en het boegbeeld van de shop! 

Het unieke grijs/groene met een vleugje bruin hebben we weer in de collectie, maar is op 1 na alweer het laatste paard!! We zijn dankbaar dat de paarden elke keer zo snel een nieuw huis (stal) vinden. De paarden zijn handgemaakt en zijn hierdoor uniek. Het paard is gemaakt van ijzer en weegt ongeveer 7 kilo. Deze paarden zijn mooi door de inperfectie. Een deukje, elke keer een ander uitwerking van de aangebrachte afwerking zorgt dat jij een uniek paard in huis haalt.

Het huidige paard wat we nog hebben is zoals te zien op foto 4 het linkse paard. Dit paard is net als het blauw/groene paard minder grof doordat het oxidatieproces minder ver is doorgevoerd om het totale effect te krijgen. Ook het aantal aangebrachte lagen zorgt voor een gladder of juist robuuster uiterlijk. 

De eerste 3 foto's zijn door Monique en Ciska ingezonden. Dank je wel Monique en Ciska het paard staat bij jullie mooi te schitteren. 

Indien het laatste paard wordt verkocht moet er helaas weer tot maart 2020 gewacht worden voordat we nieuwe ontvangen.

 

 

Lengte
55 cm

Breedte
15 cm

Hoogte
33 cm

© 2017 - 2024 Domum Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel