Over Domum Interieur

Wie zijn de mensen achter Domum Interieur?

Mijn naam is Miranda en ik ben eigenaresse van deze webshop. Ik word gelukkig bijgestaan door mijn steun en toeverlaat, mijn man Johan en daarom praat ik altijd over "wij" in deze shop.

Waarom ben ik deze webshop begonnen? Ik heb de afgelopen jaren vanuit mijn werk heel veel interieuren van binnen kunnen zien. Ik heb veel spullen gezien die een huis mooi maakten waardoor ik een goed gevoel heb gekregen voor mooie accessoires. Daarnaast vind ik het erg leuk om mensen blij te maken met iets. Ik krijg altijd een grote lach op mijn gezicht als mensen me vertellen dat ze blij zijn met wat ik ze heb gegeven. Samen met mijn handelsgeest werd het daarom tijd om deze webshop op te starten.

De webshop is een uit de handgelopen hobbey waar ik enorm veel plezier aan beleef!!

Het belangrijkste is dat ik er lol in blijf houden om andere mensen blij te maken met mooie spullen die ze met een glimlach in hun woonkamer, slaapkamer, keuken of waar dan ook in of rond het huis of misschien zelfs op het werk, neer zetten.

Sinds eind 2020 mag ik mij Interieurstyliste noemen en ben ik met een 8 geslaagd bij de Interieur Academie. Een diploma waar ik erg trots op ben. 

Hopelijk vindt je iets leuks zodat ik jouw blij kan maken, veel kijkplezier!

Groetjes,

Miranda

© 2017 - 2024 Domum Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel