Retourneren

HERROEPINGSRECHT

Het is mogelijk dat een artikel niet aan uw wensen blijkt te voldoen. U heeft het recht (zie Europees ODR platform) om de artikelen te retourneren. Hieronder kunt u lezen wat u moet doen.
 

1. Herroepingstermijn

U heeft 14 dagen de tijd om uw product aan te melden voor retourzending. Na de aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.
 

2. Aankondiging retourzending

U kunt de retourzending aankondigen binnen de herroepingstermijn door ons een brief of een mail te sturen.
Een modelbrief is te vinden in Bijlage I onderaan deze pagina. U kunt de tekst kopiëren naar de tekstverwerker op uw computer (bijv. MS Word), de ontbrekende gegevens in te vullen en uit te printen en op te sturen naar het vermeldde postadres.
Een mail kunt u sturen door op deze link te klikken en de ontbrekende gegevens in te vullen.

U bent niet verplicht om de reden van retourzending te vermelden. Toch zouden wij het op prijs stellen als u dat wel doet om onze dienstverlening mogelijk te verbeteren.
 

3. Retourzending

U kunt uw producten in de originele verpakking opsturen naar:
Domum Interieur
T.a.v. Retour
Luchen 1
5731 PZ Mierlo

Zorg er aub wel voor dat de artikelen goed ingepakt worden om beschadiging tijdens de retourzending te voorkomen. Indien producten beschadigd bij ons worden afgeleverd, zullen wij niet overgaan tot terugbetaling van de factuurkosten.

U bent vrij om een distributeur te kiezen. U dient zelf de kosten te dragen voor de retourverzending.
 

4. Terugbetaling

Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending zullen wij ervoor zorgen dat de op de factuur vermeldde bedragen voor de retour verzonden producten, terugbetaald worden.
Als u de volledige bestelling retourneert, zullen wij ook de eventueel door ons op de factuur vermeldde verzendkosten terugbetalen. Indien u slechts een deel van de bestelling retourneert, zullen deze kosten niet terugbetaald worden.
 

BIJLAGE I: MODELFORMULIER VOOR HERROEPING

Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen.
Als u dit wilt printen en meesturen met uw retourverzending, kopieer dan onderstaande tekst naar uw tekstverwerker (MS Word bijvoorbeeld), pas de gegevens aan en print deze uit. Stuur het formulier dan naar het adres wat op het formulier is vermeld.
Als u uw retourverzoek wilt emailen, klik dan op deze link en vul de ontbrekende gegevens aan die tussen de vierkante haken ( [...] ) vermeld zijn.

Modelformulier voor herroeping

Aan: Domum Interieur
t.a.v. Retouren
Luchen 1
5731 PZ Mierlo

Ik/Wij deel/delen u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten herroept/herroepen*:

- [Vul hier de productnummers en omschrijvingen in van de producten die u wilt retourneren, zoals vermeld op de factuur]

Ontvangen op [datum ontvangst van de producten].

Ordernummer: [ordernummer zoals vermeld op de factuur]

Naam: [uw naam]
Adres: [uw adres]

[U bent niet verplicht om de reden van retourzending te vermelden. Toch zouden wij het op prijs stellen als u dat wel doet om onze dienstverlening mogelijk te verbeteren.]

Handtekening:

[uw handtekening wanneer dit formulier op papier wordt ingediend]

* Doorhalen wat niet van toepassing is.

© 2017 - 2024 Domum Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel