Reviews en reacties van klanten

Het traditionele gastenboek binnen “mijnwebwinkel” bestaat helaas niet meer. Gelukkig heb ik nog wel de tijd en kans gekregen om de reacties veilig te stellen. 

De reacties zijn mij allemaal heel dierbaar. Hopelijk mag ik zoals Marianne en John nu de nieuwe reviews per mail ontvangen: info@domum-interieur.nl en deze toevoegen aan dit nieuw gecreëerde gastenboek met eerdere en hopelijk weer meer nieuwe berichten. 


   Geplaatst door John Borst
     
     28-03-2021  | 12:38

     Goedemiddag,
     Bestelling gisterenmiddag in goede staat ontvangen. Bedankt en prettig weekend verder.
     Mvg, John Borst.
     -----------------------------

  Geplaatst door Marianne

     11-03-2021  | 19:44

     Wat een prachtige schaal, nog mooier dan op de foto, ik moet nog even
     wachten op mijn nieuwe keuken voordat ik 'm neer kan zetten. Leuk ook
     een korting op een volgende aankoop, zal ik zeker gebruik van maken.
     Tot de volgende keer. Mvg Marianne
     -------------------------------

  • Geplaatst door Hans

    09-02-2021 | 20.51

    Hoi Miranda, bedankt voor de kei leuke hanglepels .
    En je top service....
    Je webwinkel is zeer zeker aan te bevelen.
    Nogmaals bedankt.
    Groetjes Hans en Jikkemieke
    ----------------------------

  • Geplaatst door Susanne Froitzheim

    08-02-2021 | 17.33

    Liebe Miranda,

    vielen Dank für die schnelle Lieferung der schönen Steinformen, die inzwischen bei uns angekommen sind. Ich habe mich sehr darüber gefreut und sie bekommen einen besonders schönen Platz in unserem Wohnzimmer . Ich werde bestimmt noch einmal etwas von deinen schönen Sachen bestellen!!! <3

    Liebe Grüße

    Susanne

    Susanne
    ----------------------

  • Geplaatst door Margreet

    06-01-2021 | 09.28

    Hi Miranda,

    Super bedankt voor de mooie spullen die ik heb ontvangen.
    Ben er super blij mee. En net weer even wat besteld kon het niet laten 😅.
    En wat leuk een handgeschreven kaartje erbij dit vind ik zo leuk 🤗.
    Ik kijk nu al uit naar mijn 2de bestelling.

    Groetjes Margreet.
    --------------------------

  • Geplaatst door Judith Cuppen

    10-12-2020 | 12.57

    Hoi Miranda,
    Super bedankt voor de snelle levering van de hangkandelaar.
    Ben er super blij mee en ga ervan genieten.

    Groetjes Judith
    -----------------------------

  • Geplaatst door Willem

    22-10-2020 | 20.03

    Super leuk ingepakt pakket ontvangen dat alleen is al een feestje :-).
    De vintage koffer is geweldig.
    Miranda dank je wel ik kom snel weer eens terug.
    -----------------------------

  • Geplaatst door Yvonne

    17-06-2020 | 17.41

    Snelle levering van een gave steenmal.
    Verpakt als een cadeautje, zelfs de postpode merkte het op...
    -----------------------------

  • Geplaatst door Harry

    20-04-2020 | 13.40

    Snelle levering met de doos mooi in cadeaupapier plus een handgeschreven kaartje. Attenter kan het niet.
    Pracht service, bedankt Miranda
    -----------------------------

  • Geplaatst door monique dinnissen

    16-01-2020 | 09.53

    Hallo Miranda,

    Bedankt voor het snelle bezorgen van mijn waterkruik.
    Ben er erg blij mee en de kruik komt ook helemaal overeen met de afbeelding.

    vgr Monique
    --------------------------

  • Geplaatst door Leidie Wilbrink

    11-01-2020 | 12.17

    Goede informatie gekregen.
    Zeer goed verpakt.
    Alles naar wens.
    Ben blij met de tuimelpot.

    Groeten,
    leidie
    --------------------------

  • Geplaatst door Rita van Rijssel

    14-11-2019 | 19.53

    Goedenavond,

    U porseleinen beeld van een Kraanvogel vandaag ontvangen. Helemaal top en precies zoals u had omschreven en gefotografeerd.
    En zeer goed ingepakt. U heeft het snelle verzonden. Prima service.

    Met vriendelijke groet,

    Rita
    ----------------------------

  • Geplaatst door Ilona

    11-08-2019 | 12.08

    Gisteren mijn bestelling ontvangen.
    Ben er heel blij mee, wat een goede service..
    Bedankt Miranda. Kom gauw weer terug.
    ---------------------------

  • Geplaatst door Marijke

    04-08-2019 | 20.17

    Hallo Miranda,
    Allereerst bedankt voor je hulp/ reactie op mijn mail en Whatsapp.
    De Vintage wereldbol is super, mijn zwager en zijn vrouw waren net op bezoek toen hij door de postbode gebracht werd, leuk verpakt, net een kado!
    Mijn schoonzus wilde meteen de link van je winkel, dus je hebt er waarschijnlijk nog een klant bij 😉
    Heb alweer zitten neuzen en natuurlijk weer veel leuke dingen gezien, extra leuk door de 5 % korting voor de volgende bestelling.
    Bedankt daarvoor!
    Je zult snel een nieuwe bestelling zien verschijnen.
    Groetjes Marijke.
    ----------------------------

  • Geplaatst door Linsey

    16-06-2019 | 22.15

    Hoi Miranda
    Ik ben super tevreden met de door jou geleverde produkten en de service!
    Als eerste bestelde ik een enkele steenmal, een kruikje en het grote stenen paardje.
    Het werd supersnel en goed verpakt geleverd en ik was heel blij met de steenmal en het paardje, maar helaas zat het verkeerde kruikje in de doos.
    Jouw voorstel om gelijk kostenloos het juiste kruikje op te sturen en het andere kruikje, ter compensatie van het ongemak, te behouden, vond ik echt boven verwachting!
    Ik mocht zelfs meteen gebruik maken van de 5% kortingskaart als ik nog iets zou willen bestellen.
    Omdat ik het paardje zo mooi vond, heb ik de kleinere variant erbij besteld en ook dit werd weer keurig verpakt aangeleverd 
    Kortom superblij met de mooie produkten, kan het iedereen aanraden en ik ga zeker nog vaker bij je bestellen 
    -------------------------------

  • Geplaatst door Elma olij

    04-06-2019 | 13.22

    Hoi Miranda,
    Bedankt voor de snelle bezorging. Het was keurig ingepakt.
    Ik wilde de 2 standaarden hebben om er een bamboe winddicht te zetten. Ben er erg blij mee?
    -------------------------------

  • Geplaatst door Wenda

    08-05-2019 | 17.49

    Vandaag storage blik gehad. Erg leuk . Ook leuk ingepakt met persoonlijk kaartje. Gisteren besteld . Heel snel..aanrader
    -------------------------------

  • Geplaatst door Ciska

    07-05-2019 | 16.44

    Hoi Miranda,
    Vandaag het ijzeren paard ontvangen, we zijn er super blij mee !!
    Staat erg mooi op de vensterbank.
    Groetjes Ciska ?
    -------------------------------

  • Geplaatst door Annie

    02-05-2019 | 16.03

    Hoi Miranda,
    Bedankt voor de gave dubbele steenmal! Hij staat geweldig in mijn badkamer.
    Hartstikke mooi in ingepakt ,was een cadeautje om uit te pakken.
    Tot een volgende keer.
    Groetjes Annie  
    ------------------------------

  • Geplaatst door Monique van rossum

    06-04-2019 | 17.58

    Hoi Miranda,
    Hartelijk bedankt voor je gastvrijheid en natuurlijk het mooie ijzeren paard!
    Ben er super blij mee!
    Hij staat prachtig op onze schouw, maar ook in de gang bij de oude spiegel
    Staat hij mooi.
    Fijn weekend en groetjes, Monique
    --------------------------------

  • Geplaatst door Cindy

    30-03-2019 | 11.18

    Hallo Miranda,
    Allereerst wil ik je heel erg bedanken voor jullie gastvrijheid. Mijn collectie van Chinese keizers is dankzij jou weer compleet. Ze staan leuk in huis. Zo blij dat het gelukt is !!! Warme groetjes uit Rotterdam
    ------------------------------

  • Geplaatst door paul

    23-03-2019 | 19.49

    Beste Miranda
    Dankje wel voor je gastvrijheid hebben weer veel leuke spullen gekocht bij je.
    zijn zeer tevreden en staat allemaal leuk.
    En nogmaals bedankt voor de koffie en gezelligheid 
    ------------------------------

  • Geplaatst door Petra Gielen

    10-03-2019 | 21.34

    Hallo Miranda,
    De chakkitafel is heel mooi en ze past perfect in ons interieur;
    ze was heel goed en mooi verpakt (prachtig inpakpapier en ze zat goed stevig)
    en we waren prettig verrast van de vlotte levering.
    Ik kan jullie aanprijzen aan iedereen die ik ken voor de mooie stukken en goede levering.
    Doe zo verder.
    Groeten, Petra
    --------------------------------

  • Geplaatst door jolande

    10-03-2019 | 10.38

    Hallo Miranda

    Ik heb de katrol ontvangen. Ziet er mooi uit. Dank je wel voor de snelle verzending.
    --------------------------------

  • Geplaatst door Paul en Richard

    06-03-2019 | 13.22

    Hoi Miranda

    De mooie blauwe en groene blikken zijn binnengekomen staan super mooi in ons interieur ook de plank is super mooi erg blij mee . wij houden je website in de gaten groet Paul en Richard
    ---------------------------------

  • Geplaatst door Nadine

    21-02-2019 | 20.39

    Blij met de mooie theedoos! 
    ----------------------------------

  • Geplaatst door paul

    09-02-2019 | 14.23

    Beste Miranda.
    Wat een mooie lampen bij je gekocht vandaag .wat een gastvrijheid bij jou thuis super Dankje wel .
    Een hart van goud heb je .we zijn blij met jou web site zal niet de laaste x zijn dat we wat bij jou kopen je krijgt een cijfer 10 Gr van ons
    -----------------------------------

  • Geplaatst door Ella

    07-02-2019 | 12.52

    Dank je Miranda voor het superzachte konijnenbontje!Bijzonder goed verpakt en wel toegekomen,heeft een prominent plaatsje gekregen hier thuis..Ook fijn,vond ik het handgeschreven kaartje..Dat maakt de koopbeleving toch wel persoonlijker!Like it!
    -----------------------------------

  • Geplaatst door Sabine

    26-01-2019 | 10.33

    Bedankt Miranda! Erg blij met mijn bajot tafeltje  wat een mooie spulletjes heb je toch allemaal.  veel plezier & succes!
    -------------------------------

  • Geplaatst door Vera

    18-01-2019 | 19.33

    Hoi Miranda,
    Bedankt voor de snelle bezorging.
    Gisteren besteld vandaag al de gehele bestelling gekregen... top....
    Kom gauw nog eens snuffelen ..
    Gr Vera
    ------------------------------

  • Geplaatst door Nancy

    03-01-2019 | 09.10

    Miranda bedankt voor de snelle levering en super verpakt met een mooi kaartje erbij.
    heel blij met de 2 mooie vachtjes voor de dressoir??
    -------------------------------

  • Geplaatst door Harald

    22-12-2018 | 19.34

    Fijn overleg gehad inzake een tafel en een grote ronde houten schaal. Alles goed verpakt mogen ontvangen en op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Chapeau hiervoor we gaan hier vaker bestellen. Miranda dank je wel!! 
    -------------------------------

  • Geplaatst door Monique Ebus

    01-12-2018 | 19.35

    Hoi Miranda, wat een verrassing om mijn eigen bestelde kado te ontvangen (wel vertraging door black friday en cyber monday). Zelfs de verzenddoos in kadopapier! Tof hoor! Heel blij met de mooie kandelaar voor een héle mooie prijs. Groetjes Monique?
    --------------------------------

  • Geplaatst door Claudia

    29-11-2018 | 10.25

    Zojuist een super mooie steenmal gekregen voor mijn verjaardag! 
    Wat heb je leuke spullen Miranda.
    We komen zeker nog een keer terug om ons huis verder aan te kleden.

    Groetjes Claudia
    --------------------------------

  • Geplaatst door Nathalie

    14-11-2018 | 17.56

    Miranda
    Hartelijk bedankt voor het mooie kruikje, het past precies bij die andere die ik van iemand kado had gekregen. Bedankt voor jouw goede service ??
    Groetjes Nathalie
    --------------------------------

  • Geplaatst door Marcia

    28-10-2018 | 21.13

    Vandaag een super mooie olijfbak gekocht bij Miranda.
    Wat een lieve vrouw en zeer gastvrij.
    Ik kwam voor een steenmal,maar was meteen verliefd op deze mooie olijfbak?
    Ze heeft super mooie spulletjes en zal hier zeker vaker wat gaan kopen.

    Liefs x
    --------------------------------

  • Geplaatst door Ingrid

    16-10-2018 | 23.01

    Vandaag een mooi klein tafeltje ontvangen. Het werd snel verzonden, het was goed ingepakt en er zat een handgeschreven persoonlijk kaartje bij van Miranda. Ik ben er heel blij mee! 
    ---------------------------------

  • Geplaatst door Helga

    11-10-2018 | 16.32

    Was al even op zoek na een osseoog spiegel (groot) maar mijn oog viel op een leuk kleintje bij Miranda, dus hop hop gauw even bestelt en nog een mooie hangkandelaar, werd super goed geholpen en werd meteen de volgende dag verstuurd, super service dus!! 
    -------------------------------

  • Geplaatst door Kika

    08-10-2018 | 21.20

    Ik heb nu een aantal keer iets gekocht bij Miranda, en wat een super service.
    Wat een lieve vrouw! Alles is altijd tip top verzorgd!
    Ook het persoonlijke kaartje geeft net dat extra's. Ik heb mijn winkel gevonden!? en er zullen nog zeker veel spullen in ons huis terug te vinden zijn van jou!! ?? Bedankt
    --------------------------------

  • Geplaatst door Kelly

    06-10-2018 | 16.02

    Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij Domum en wederom erg blij met de spulletjes en de goede zorgen van Miranda! Heel fijn mens dus dit zal zeker niet mijn laatste keer zijn geweest dat ik hier bestel! Ook mijn zusje heeft de site inmiddels gevonden ;-)
    ---------------------------------

  • Geplaatst door Annie

    29-08-2018 | 21.14

    Vandaag een houten fotolijst-plank en een hangkandelaar opgehaald. Miranda was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze had er een mooi persoonlijk kaartje bij gedaan.....heel attent!! Ik ga er zeker meer shoppen!!
    Nogmaals dank je wel. ??
    -----------------------------------

  • Geplaatst door Jolanda de Breed

    20-08-2018 | 12.33

    Goede en snelle service en denkt graag mee!!! Erg leuke spullen
    ------------------------------------

  • Geplaatst door Jolanda

    12-08-2018 | 21.35

    Schaal binnen en was leuk verpakt in kadopapier.
    Djw voor dit lieve gebaar.
    En natuurlijk voor de moeite om de schaal voor mij te regelen.
    -------------------------------------

  • Geplaatst door Els

    28-07-2018 | 22.37

    Miranda is een schat heel lief en zeker niet alleen om te verkopen hoewel ze dat ook heel goed doet!
    Heb een prachtig mooie wereldkaart op linnen keurig verpakt binnen gekregen ben heel blij en zal in de toekomst zeker vaker wat bestellen! Top Miranda ga zo door ❤️?
    -------------------------------------

  • Geplaatst door Kim

    12-07-2018 | 15.46

    Super blij met mijn lamp die al binnen 1 dag is binnen gekomen? zeker niet de laatste bestelling
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Paul.ruizendaal

    04-07-2018 | 19.39

    4-7-2018
    Vandaag netjes ingepakt snel geleverd super mooie spullen gekocht en vooral zeer vriendelijke geholpen heb je een vraag nemen de tijd voor je bestel zeker vaker ze krijgen een 10 dik verdiend ga zo door Miranda 
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Bianca

    28-06-2018 | 15.12

    Miranda vorige week de houten bak met ringen in goede orde ontvangen. Alsnog hartelijke dank.?
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Helga

    19-06-2018 | 21.11

    Vandaag het blauw/groene paard opgehaald. Twijfelde over aankoop maar Miranda vertelde me dat ik het terug mocht brengen indien ik niet tevreden zou zijn. Gelukkig is dit niet nodig, het staat mooi in onze kamer. Ben er heel blij mee. Ook super vriendelijk ontvangen in haar prachtige huis. Miranda bedankt, ook voor het persoonlijke kaartje! En succes verder met je webshop. Hartelijke groet, Helga
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Savannah

    08-06-2018 | 23.11

    Van de week bestelling geplaatst snelle en nette levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij dat is erg leuk!!! Ben blij met mijn lepels 
    ----------------------------------------

  • Geplaatst door Carola

    07-06-2018 | 13.28

    Goedemiddag, mijn bestelling is binnen wat ziet het er prachtig uit? Bedankt voor de snelle reactie en de goede service. Echt top een aanrader. Groetjes Carola
    -----------------------------------------

  • Geplaatst door Eveline

    02-06-2018 | 20.28

    Mijn mooie dubbele steenmal binnengekregen. Super verpakt en met een persoonlijk handgeschreven kaartje een feestje om te krijgen. Dankjewel voor de goede zorgen!
    -----------------------------------------

  • Geplaatst door Bart

    30-05-2018 | 14.00

    2 kussens besteld via de site. Fijne correspondentie! Duidelijke uitleg over de stappen. En wat ik erg attant vond, was een persoonlijk kaartje aan mij!! Dat soort extra dingen houd ik van en maakt mij dan een vaste klant!!
    Ga zo door op deze manier!!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Anita de Groot

    30-05-2018 | 09.08

    Gisteren mijn enkele en dubbele steenmal ontvangen, wauw wat zijn ze prachtig.
    Leuk gedecoreerd in mijn badkamer, ben er superblij mee.
    Had mijn bestelling al binnen 2 dagen binnen, was zo netjes en met zorg ingepakt en ook nog een gezellig cadeau papiertje erom heen. Gezellig kaartje van Miranda erbij, kortom complimenten voor haar. Ze is zo'n leuk mens en staat voor alles open en doet alles voor je.
    Ga zeker de site in de gaten houden en zal weer leuke dingen bestellen.
    Bedankt.
    Groetjes Anita
    --------------------------------------

  • Geplaatst door A Veldman-Tjalsma

    26-05-2018 | 21.01

    Vrijdagochtend via FB een paar prachtige steenmallen besteld, zaterdagmiddag heb ik het pakket al in ontvangst mogen nemen. Miranda ontzettend bedankt, weet wel zeker dat ik mijn 3 zussen met deze kado's ook erg blij mee ga maken??
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Bianca

    26-05-2018 | 13.21

    De trog en de kruiken zijn in goede orde ontvangen. We zijn er erg blij mee. De hogere kruik is een super
    alternatief.?
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Kitty Brouwer

    24-05-2018 | 19.58

    Dank je wel voor je snelle verzending. Na een dag al het fantastische blik binnen.
    Ik vind hem prachtig 
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Judith

    18-05-2018 | 20.30

    Betrouwbare webwinkel met heel veel leuke spulletjes! Ook de mogelijkheid om aan huis op te halen. Verkoopster is heel vriendelijk en denkt mee in mogelijkheden. Ik ben dik tevreden! 
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Bianca

    18-05-2018 | 18.18

    Hallo Miranda,
    Het ijzeren paard is binnen.
    Hij heeft een mooi plekje in ons huis gekregen.
    Op onze salontafel van oude bielzen.
    Bedankt voor de super snelle service.
    Groet, Bianca
    --------------------------------------

  • Geplaatst door Joice

    08-05-2018 | 21.21

    Wauw wat ben ik super blij met mijn dubbele steenmal.
    Die krijgt zeker een mooi plaatsje op de eettafel.
    Het pakket is super snel bezorgt en perfect verpakt.
    En met de tips is ie nog mooier geworden.

    Bedankt Miranda en waarschijnlijk bestel ik nog meer bij je.

    Groetjes joice. ❤
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door rita van oosterhout

    03-05-2018 | 20.52

    lieve Miranda, ons rammetje en het turquoise paard correct ontvangen. Ze zien er prachtig uit en gaan overmorgen mee naar ons huis in Spanje. Ze krijgen een heel mooi plaatsje waarvan we je een foto sturen. Als je op deze manier op jouw zeer betrokken wijze met klanten om blijft gaan kan je website met de prachtige decoratie niets anders worden dan een daverend succes. Mijn oprechte complimenten!!!! Hopelijk tot binnenkort met goed nieuws over onze volgende bestelling.....
    Hartelijke groet,
    Rita
    ---------------------------------------

  • Geplaatst door Els

    03-05-2018 | 12.44

    Ik heb gisteren mijn mooie houten trog opgehaald. Ben er heel blij mee. Hartelijk bedankt voor de goede service Miranda, echt top. Een volgende bestelling volgt zeker.  
    -----------------------------------------

  • Geplaatst door Conny

    29-04-2018 | 18.28

    Gisteren mijn eerste bestelling opgehaald. Een prachtige poer. Ben er heel blij mee. Heel vriendelijke ontvangst en leuke tips gekregen.
    Ik ga zeker nog spulletjes bij jou vinden. Hartelijk bedankt en succes Miranda.
    -----------------------------------------

  • Geplaatst door GW Kwerreveld

    26-04-2018 | 14.02

    Heel hartelijk dank voor het gietijzeren paard , het staat bijzonder mooi in ons interieur.met veel dank voor de goede service
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Kelly

    18-04-2018 | 20.22

    Wat een leuk mens! Ze denkt echt met je mee en verpakt haar pakketjes echt met zorg. Zat een klein extraatje in en een heel lief kaartje erbij.
    Ik zou zo weer bij haar bestellen!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Deveney

    07-04-2018 | 13.43

    Zojuist mijn eerste bestelling van Domum interieur mogen ontvangen, wat gelijk opvalt is hoe leuk je pakketje ingepakt is. Daarnaast zat er een leuk persoonlijk kaartje bij. Alle spulletjes waren zeer goed verpakt, alles zat goed in stevig papier gewikkeld.
    De verzending verliep mooi vlot! Kortom, absoluut een aanrader!

    Ga zo door meid!!
    -----------------------------------------

  • Geplaatst door Arja Visser

    18-03-2018 | 19.19

    Prachtige poer gekocht en daarbij echt super vriendelijk en goed geholpen. Goed verpakt afgeleverd dus zeker een aanrader om bij deze leuke webwinkel iets moois te kopen!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Karin

    09-03-2018 | 13.15

    Leuke rustieke kruikjes op schaal gekocht. Snelle reactie en levering. Stevig verpakt en met een persoonlijk briefje erbij. Ik kom vast nog wel eens terug.
    -------------------------------------------

  • Geplaatst door Jolanda Kroezen

    02-03-2018 | 11.58

    Goede service,
    en kreeg de maten door gemaild
    heeft speciaal de hanglepels voor mij besteld.
    snelle levering en zat goed verpakt.
    leuke site!!!!
    bedankt!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Caroline

    28-02-2018 | 16.35

    Echt een super vriendelijk adres. Ik kreeg goed advies en ook de maten werden snel gemaild.
    De bestelling was heel goed verpakt !
    Echt een aanrader . Ik ben er heel blij van geworden.
    Bedankt Miranda!

    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Patrick

    25-02-2018 | 14.29

    Vriendelijk, snelle reactie, mooie spullen. Succes Miranda!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Til Proper

    23-02-2018 | 10.08

    Snelle service, erg vriendelijk, geweldige winkel!!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Marijke

    15-02-2018 | 11.45

    Super goed en heel vriendelijk geholpen!!
    En erg goed ingepakt voor het verzenden!!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Marella

    13-02-2018 | 16.36

    Erg leuke unieke spulletjes.
    -------------------------------------------

  • Geplaatst door Marleen

    10-02-2018 | 15.52

    Wat een goede en klantvriendelijke service. Van te voren overleg gehad en is er meegedacht over andere mogelijkheden. Bedankt voor de service en aandacht die ik kreeg. Hier kom ik zeker terug!
    ------------------------------------------

  • Geplaatst door Til Proper

    05-02-2018 | 09.27

    Een houten bak besteld en kreeg vooraf via foto’s de mogelijkheid om zelf te kiezen. Geweldige service en supersnel geleverd. Een aanrader deze site. Miranda hartstikke bedankt !!!!
    --------------------------------------------

  • Geplaatst door Rens Broeders

    03-02-2018 | 22.38

    We zijn erg klantvriendelijk ontvangen en bedankt dat we mochten komen kijken. Mooie spulletjes voor een mooie prijs.
    ----------------------------------------

  • Geplaatst door Monique

    01-02-2018 | 13.40

    Erg mooie spulletjes tegen een zeer goede prijs.
    ----------------------------------------

  • Geplaatst door Ingrid

    30-01-2018 | 23.35

    Mooie spullen. Lieve en zeer betrokken eigenaresse die je adviseert en voor wie geen moeite teveel is (opmeten, extra foto's maken). Was heel blij toen ik mijn bestelling ontving. De artikelen waren net zo mooi als ik had verwacht. En als kers op de taart nog een leuke attentie. Een aanrader deze webshop 
    --------------------------------------

  • Geplaatst door Angelique

    25-01-2018 | 14.13

    Helemaal blij met de mooie spullen! Klantvriendelijk en enthousiast! Daar worden de spullen nog mooier van  .
    -------------------------------------

  • Geplaatst door Carin

    24-01-2018 | 14.06

    Heb net spulletjes opgehaald
    Geweldige mooie materialen en ontzettend klantvriendelijk ben zeer tevreden
    ------------------------------------

  • Geplaatst door maneesha

    17-01-2018 | 13.23

    Na lang zoeken in een oogopslag verlieft op een perfecte lamp. Geweldige sevice! Kon hem direct ophalen en hij ziet er beter uit uit dan op de foto. Helemaal blij. Dank jullie voor de geweldige afhandeling.
    ----------------------------------

  • Geplaatst door M.

    10-01-2018 | 18.40

    Ik had een speciale wens en daar werd veel moeite voor gedaan zodat ik kreeg wat ik graag wilde. Super! En ook nog eens snel geleverd. Heel blij mee
    ----------------------------------

  • Geplaatst door Nancy

    08-01-2018 | 10.32

    Leuke spullen en een goede en snelle levering!
    ----------------------------------

  • Geplaatst door Maaike

    03-01-2018 | 20.17

    Fijn geholpen. Alles was goed verpakt en de spullen waren nog mooier dan op de foto 
    ----------------------------------
     

© 2017 - 2021 Domum Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel