Blauwe olielamp authentiek

Artikel 5 van 7
€ 18,95 (inclusief BTW)
Voorraad 1 stuk

Deze olielamp/lantaarn heeft een mooie blauwe patina. Het glas is geheel intact. Erg leuk om de lamp aan een katrol te hangen. In de webshop hebben we ook leuke katrols waar ze erg mooi aan gehangen kunnen worden. De eerste foto is van de olielamp die u krijgt toegestuurd indien u deze besteld. De andere foto's zijn van eerder verkochte lampen.

Voor de Pirate Experience in Sint Maarten mochten wij de 18 olielampen leveren die zijn gebruikt. De lampen zijn door de bouwer voor de experience omgebouwd en van ledlampen voorzien. Zo komt oud en nieuw bij elkaar.

Mocht u meerdere olielampen nodig hebben wij kunnen deze op korte termijn bij de leverancier verkrijgen. Neem hiervoor per mail of whatsapp contact op. Te koop bij domum-interieur
Op de website vindt u vele leuke originele items. Neem gerust een kijkje en vragen kunt u stellen. Mocht u hulp nodig hebben inzake advies of betreffende de produkten deze kunnen per mail gesteld worden ik neem dan z.s.m. contact op. Hierbij kunt u aangeven wat u voorkeur betreft per mail of telefonisch.

Onze services:
Uitstekende kwaliteit
Snelle Levering
Veilig Betalen
Mogelijkheid om af te halen

Lengte
18 cm

Breedte
15 cm

Hoogte
33 cm

© 2017 - 2024 Domum Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel